Zobrazit všechny výsledky...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
AkceNovinka

Cocamibeta – Cocamidopropyl betaine

Cocamidopropyl betaine, jemný amfoterní tenzid vyrobený z kokosového oleje. Skvěle se hodí do šamponů, sprchových gelů, pěn do koupele i každodenní čisticí kosmetiky. Pomáhá zjemňovat mycí formulace a vytváří bohatou pěnu.

Z řady surovin Redoma creativa od Terpenicu.

500 ml

Původní cena byla: 209,00 Kč.Aktuální cena je: 167,00 Kč. vč. DPH

datum minim. trvanlivosti 12/26

Skladem - ihned k odeslání

   Možnosti dopravy

Popis

Cocamidopropyl betaine je jemná povrchově aktivní látka (čili tenzid) získávaná z kokosového oleje. Nejběžněji se používá v šamponech, sprchových gelech, pěnách do koupele, čisticích gelech i dalších mycích přípravcích.

V kosmetických formulacích pomáhá zlepšovat pěnivost, stabilitu produktu a zajišťuje příjemný pocit při použití. Díky své kompatibilitě s různými typy tenzidů je velmi univerzální surovinou pro domácí i profesionální výrobu kosmetiky. Zmírňuje dráždivost silnějších tenzidů.

Cocamidopropyl betaine se často používá jako součást jemnějších mycích systémů určených pro každodenní použití. Hodí se do produktů pro pokožku i vlasy a bývá součástí šetrných mycích formulací.

Dávkování (orientační): 3–30 % dle typu produktu a požadované čisticí schopnosti

Složení: Cocamidopropyl betaine

Balení: originálně baleno přímo z výroby

Na objednávku může být i 1000 ml balení. Potřebujete větší množství? Můžeme nabídnout i balení velkoodběratelské. Pro další informace a objednávky nás, prosím, kontaktujte.

Výrobce: terpenic lab S.L., Carrer de Vulcà, 55-57, 08530 La Garriga, Barcelona, Španělsko, email: info@terpenic.com

Další informace

Hmotnost 0,55 kg
Balení:

500 ml

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Cocamibeta – Cocamidopropyl betaine”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

✓
Přidáno do košíku
Zobrazit košík
Mohlo by se vám hodit
Difuzéry+ Esenciální oleje+

Chemotypovaný znamená, že prošel laboratorními analýzami, které umožnily kompletně určit jeho složení a ověřit přítomnost konkrétních molekul ve správném množství.

U některých olejů je nezbytné chemotyp ověřit i proto, že stejná rostlina umí tvořit silice velmi rozdílného složení, což má vliv na účinky i (kontra)indikace esenciálního oleje.

Možnosti dopravy

Balíčky odcházejí každý všechní den kolem poledne a zpravidla stihneme odeslat i objednávky z téhož dopoledne. Víme, že rychle doručený balíček potěší.

Česká republika
Slovensko