Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zářijový vánek v našem skladu. Dala jsem do akce řadu šarží, abychom to tu provětrali a udělali místo pro nové šarže pro vánoční nákupy. Udělejte si radost z akční nabídky. Objednejte zboží za min. 1500 Kč a přibalíme citronovou trávu. Přidejte si ho v košíku.

Hodnocení obchodu zákazníky

Moc děkuju za váš čas, ať už se s námi podělíte o pár řádků, kousek si přečtete nebo zalistujete virtuálně naším katalogem nebo blogem.

Zanechat recenzi můžete na této stránce.

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
05/05/2022

Nákup proběhl naprosto úžasně, produkty jsou v té nejvyšší kvalitě, vše přišlo v pořádku a velmi rychle, bez jakýchkoliv problémů. Pokud budete potřebovat pomoci či poradit, dočkáte se velmi rychlé odpovědi a odborné rady, vše proběhlo velmi mile, vstřícně a přátelsky. Velmi ráda se sem budu vracet a mohu ze srdce doporučit. Cítím, že je velmi nutné podporovat takhle krásné obchody a lidi, kteří za tím stojí. Děkuji 🙂

Bára

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
26/03/2022

Jsem velmi spokojená s obchodem i se zbožím.Ze všeho nejvíc používám éterické oleje,vyzkoušela jsem v minulosti více firem,ale tahle je velmi kvalitní.

Žená ve vyžším věku bych doporučila opunciový olej na pleť,garantuji vám,že už nic jiného nebudete chtít používat.

Eva

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
04/01/2022

Zásilka opět dorazila velmi rychle – objednávala jsem u Vás podruhé. Produkty nabízené na Vašich stránkách jsou velmi kvalitní, ráda objednám znova.

Michaela

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
14/11/2021

Difuzér Vera je naprostá bomba. Váhala jsem, ale nakonec koupila tento a lépe jsem nemohla udělat. Jednoduché čištění, použití. Prostě sen. Žádné náhradní lahvičky nebo problematické čištění, když chcete vyměnit vůni. Mám ho doma už řadu týdnů a stále jsem z něj na větvi. Podle doporučující recenze jsem zakoupila i synergie Briz (ta u nás teď jede neustále:-)) , FRISK je oproti ní trochu jiná ne tak pronikavá, ale má také své kouzlo, UP tak to je fakt nakopávač, když už z dětí lezu po zdi, úžasně povzbudí. A OM to je kapitola sama pro sebe, neskutečně citrusově jemná s květinou někde v pozadí, krásně pohladí na duši. Teď mi přišla i Madame terpene, bála jsem se aby to nebyla taková ta pudrová kýčovitá vůně (podle názvu), ale je to něco nepopsatelného (taková neuvěřitelná kombinace citrusově-květinovo- malinko dřevo vůně. Za mě super nákup. Byl první, ale rozhodně ne poslední.

Jana

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
05/08/2021

Difuzér mě zaujal svým praktickým využitím přes USB, jednoduchým použitím a svou velikostí. Pokud se používají koncentrované stoprocentní éo, tak úplně stačí interval co 60 vteřin. Difuzér spolu se synergickou směsí Synergie UP používám nejčastěji při práci, která vyžaduje soustředění a v autě. Aby difuzér nebyl tolik zanesen prachem, tak ho skladuji ve svislé poloze v uzavíratelném zip sáčku.

Lada

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
16/07/2021

Zatím jsem si zakoupila první „pokusnou“ dávku olejů. Jsem velice spokojená, oleje jsou krásné, komunikace s paní Rychtářovou velmi příjemná. Na požádání jsem dostala i dokumentaci k olejům. Těším se na další objednávku a spolupráci.

Dita

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
18/05/2021

Blog Prostě Miluji, později Aromatics sledujem rada a pravidelne od roku 2016. Je pre mňa súhrnom veľmi zaujímavých a důveryhodných informácii.

Eshop Aromatics.cz odporúčam všetkymi desiatimi. Zakúpila som si doteraz tri bio esenciálne oleje vhodné pre vnútorné použitie. Používam ich v studenej i teplej kuchyni. Nakoľko stačí pri príprave jedla použiť 2-3 kvapky, produkt Vám vydrží dlho a krásne obohatí chuť a vůňu Vášho pokrmu.

Doručenie objednávky prebehlo rýchlo a balíček dorazil v poriadku. Teším sa na ďalší nákup. 🙂

Zuzana

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
17/05/2021

Produkty opravdu v top kvalitě. Jiné EO a hydroláty už nepoužívám. Rozdíl mezi Terpenic značkou a jinými je opravdu markantní, hlavně v účinnosti a výdrži. V difuzéru vydrží pár kapek opravdu vonět několik hodin, u jiných značek vůně vydržela max. půl hodinky a pak jsem musela znovu dokapávat. Moc mě baví používat EO i v kuchyni a nejen v kosmetice. Co se týče dodání a komunikace, ty jsou perfektní. Navíc velmi oceňuji eco, úsporný, ale bezpečný způsob balení. Balíček bez zbytečného obalového materiálu je dnes opravdu rarita.

Martina