Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zářijový vánek v našem skladu. Dala jsem do akce řadu šarží, abychom to tu provětrali a udělali místo pro nové šarže pro vánoční nákupy. Udělejte si radost z akční nabídky. Objednejte zboží za min. 1500 Kč a přibalíme citronovou trávu. Přidejte si ho v košíku.

Hodnocení obchodu zákazníky

Moc děkuju za váš čas, ať už se s námi podělíte o pár řádků, kousek si přečtete nebo zalistujete virtuálně naším katalogem nebo blogem.

Zanechat recenzi můžete na této stránce.

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
02/01/2023

Má první objednávka u aromatics.cz byla zaměřená hlavně na éterické oleje. Žádný z nich mě nezklamal, krásná, čistá vůně. Opravdu krásné éteráčky. Popravdě, nic jiného jsem ani nečekala. Co mě ale posadilo na zadek byl lískooříškový olej, který jsem dostala jako dárek. Ten pocit na pokožce, ta vůně…Běžela jsem pro svůj lískooříškový olej, který jsem měla ve spíži. Ten rozdíl byl nesrovnatelný. Tím si mě aromatics a značka Terpenic definitivně získala. Vyzkoušela jsem ještě malinový olej a vůně, pocit na pokožce, účinky jsou nesrovnatelné s tím, co jsem doposud měla v rukou. Navíc přístup majitelky e-shopu a její pohled na kvalitu surovin je mi moc sympatický a donutil mě změnit svůj postoj k výběru surovin. Právě čekám na další balíček a vím, že rozhodně nebude poslední!

Zdenka - Přímo od Včelařky

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
06/11/2022

Moc děkuju, že k nám přinášíte takové vůně! Zlepšujete mi rozlišovací schopnosti, třeba třemi verzemi rozmarýnu, nádherný svět! Děkuju za dáreček, s plátěnkou chodím sbírat byliny:).

Dana

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
05/05/2022

Nákup proběhl naprosto úžasně, produkty jsou v té nejvyšší kvalitě, vše přišlo v pořádku a velmi rychle, bez jakýchkoliv problémů. Pokud budete potřebovat pomoci či poradit, dočkáte se velmi rychlé odpovědi a odborné rady, vše proběhlo velmi mile, vstřícně a přátelsky. Velmi ráda se sem budu vracet a mohu ze srdce doporučit. Cítím, že je velmi nutné podporovat takhle krásné obchody a lidi, kteří za tím stojí. Děkuji 🙂

Bára

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
26/03/2022

Jsem velmi spokojená s obchodem i se zbožím.Ze všeho nejvíc používám éterické oleje,vyzkoušela jsem v minulosti více firem,ale tahle je velmi kvalitní.

Žená ve vyžším věku bych doporučila opunciový olej na pleť,garantuji vám,že už nic jiného nebudete chtít používat.

Eva

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
04/01/2022

Zásilka opět dorazila velmi rychle – objednávala jsem u Vás podruhé. Produkty nabízené na Vašich stránkách jsou velmi kvalitní, ráda objednám znova.

Michaela

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
14/11/2021

Difuzér Vera je naprostá bomba. Váhala jsem, ale nakonec koupila tento a lépe jsem nemohla udělat. Jednoduché čištění, použití. Prostě sen. Žádné náhradní lahvičky nebo problematické čištění, když chcete vyměnit vůni. Mám ho doma už řadu týdnů a stále jsem z něj na větvi. Podle doporučující recenze jsem zakoupila i synergie Briz (ta u nás teď jede neustále:-)) , FRISK je oproti ní trochu jiná ne tak pronikavá, ale má také své kouzlo, UP tak to je fakt nakopávač, když už z dětí lezu po zdi, úžasně povzbudí. A OM to je kapitola sama pro sebe, neskutečně citrusově jemná s květinou někde v pozadí, krásně pohladí na duši. Teď mi přišla i Madame terpene, bála jsem se aby to nebyla taková ta pudrová kýčovitá vůně (podle názvu), ale je to něco nepopsatelného (taková neuvěřitelná kombinace citrusově-květinovo- malinko dřevo vůně. Za mě super nákup. Byl první, ale rozhodně ne poslední.

Jana

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
05/08/2021

Difuzér mě zaujal svým praktickým využitím přes USB, jednoduchým použitím a svou velikostí. Pokud se používají koncentrované stoprocentní éo, tak úplně stačí interval co 60 vteřin. Difuzér spolu se synergickou směsí Synergie UP používám nejčastěji při práci, která vyžaduje soustředění a v autě. Aby difuzér nebyl tolik zanesen prachem, tak ho skladuji ve svislé poloze v uzavíratelném zip sáčku.

Lada

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
16/07/2021

Zatím jsem si zakoupila první “pokusnou” dávku olejů. Jsem velice spokojená, oleje jsou krásné, komunikace s paní Rychtářovou velmi příjemná. Na požádání jsem dostala i dokumentaci k olejům. Těším se na další objednávku a spolupráci.

Dita

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
18/05/2021

Blog Prostě Miluji, později Aromatics sledujem rada a pravidelne od roku 2016. Je pre mňa súhrnom veľmi zaujímavých a důveryhodných informácii.

Eshop Aromatics.cz odporúčam všetkymi desiatimi. Zakúpila som si doteraz tri bio esenciálne oleje vhodné pre vnútorné použitie. Používam ich v studenej i teplej kuchyni. Nakoľko stačí pri príprave jedla použiť 2-3 kvapky, produkt Vám vydrží dlho a krásne obohatí chuť a vůňu Vášho pokrmu.

Doručenie objednávky prebehlo rýchlo a balíček dorazil v poriadku. Teším sa na ďalší nákup. 🙂

Zuzana

Bez titulku

Hodceno jako 5 z 5
17/05/2021

Produkty opravdu v top kvalitě. Jiné EO a hydroláty už nepoužívám. Rozdíl mezi Terpenic značkou a jinými je opravdu markantní, hlavně v účinnosti a výdrži. V difuzéru vydrží pár kapek opravdu vonět několik hodin, u jiných značek vůně vydržela max. půl hodinky a pak jsem musela znovu dokapávat. Moc mě baví používat EO i v kuchyni a nejen v kosmetice. Co se týče dodání a komunikace, ty jsou perfektní. Navíc velmi oceňuji eco, úsporný, ale bezpečný způsob balení. Balíček bez zbytečného obalového materiálu je dnes opravdu rarita.

Martina