Sójový vosk (kosmetické užití) 100 g

Vysoce kvalitní sójový vosk vhodný ke kosmetickému užití s nízkým bodem tání. Skvělá veganská alternativa ke včelímu vosku.

Balení: 100 g (další možnosti na objednávku)

175,00  vč. DPH

Skladem - ihned k odeslání

Katalogové číslo: RWCESGCZ0100 Kategorie: , , ,

Využívá se zejména ke zpevnění, ztužení a zahuštění konzistence kosmetických produktů. Velmi typicky se používá k jednoduché výrobě mastí. Produkty s ním vytvoří ochrannou vrstvičku na pokožce. Hodí se třeba i do produktů šlehaných, do krémů a balzámů, do balzámů na rty a rtěnek. Podporuje schopnost zvlhčovat.

Po rozpuštění a smísení s dalšími ingrediencemi bezbarvý, skvěle se tak hodí i do dekorativní kosmetiky.

Taje při teplotě 42-50 stupňů. Nerozpustný ve vodě, rozpustný v organických rozpouštědlech a tucích.

Jeho kvalita byla laboratorně prověřena.

Složení: 100% Hydrogenated soybean oil (hydrogenovaný sojový olej), nepochází z geneticky modifikované rostliny

Balení: 100 g, ve formě drobných šupinek pro pohodlné dávkování a rychlé rozpuštění, dodáváno v plastové dóze, baleno přímo z výroby

Na objednávku může být i 250 a 500g balení. Potřebujete větší množství? Můžeme nabídnout i balení velkoodběratelské. Pro další informace a objednávky nás, prosím, kontaktujte.

Výrobce: Terpenic Labs, Španělsko

Další informace

Hmotnost 0.15 kg

Recenze a příspěvky

Zanechte recenzi. Podělte se s námi o vaši zkušenost. Ukažte nám, jak jste produkt použili. Inspirujme se navzájem. Moc děkujeme, že to s námi sdílíte!

Sdílené příspěvky a hodnocení...

Zatím tu nemáme žádný příspěvek.

×

Přihlášení

Continue as a Guest