Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zářijový vánek v našem skladu. Dala jsem do akce řadu šarží, abychom to tu provětrali a udělali místo pro nové šarže pro vánoční nákupy. Udělejte si radost z akční nabídky. Objednejte zboží za min. 1500 Kč a přibalíme citronovou trávu. Přidejte si ho v košíku.

Sezamový olej panenský BIO (vnější & vnitřní užití)

Panenský sezamový olej od Terpenicu, čistý přírodní z prvního lisu za studena s BIO certifikátem. Vhodný k vnitřnímu užití.

Od 220,00 

Popis

Panenský olej ze sezamového semínka, v RAW kvalitě z prvního lisu a s BIO certifikací. Vhodný pro kosmetické i vnitřní užití.

Sezamový olej obsahuje řadu unikátních látek, mimo jiné sesamol, sesamolin a sesamin, které mu propůjčují specifické účinky.

Složení: 100% čistý přírodní olej ze sezamu (Sesamum indicum)

Balení: 100 nebo 250 ml, baleno v lahvičce z tmavě hnědého skla s kapací vložkou pro pohodlné používání přímo z výroby

Na objednávku může být i 500 a 1000ml balení. Potřebujete větší množství? Můžeme nabídnout i balení velkoodběratelské. Pro další informace a objednávky nás, prosím, kontaktujte.

Země původu: Burkina Faso/Uganda

Výrobce: terpenic lab S.L., Španělsko

Další informace

Hmotnost 0,416 kg
Balení:

100 ml, 250 ml

Vnější užití sezamového oleje

Je oblíbený zejména pro své pečující a zjemňující, ale i relaxační a analgetické účinky.

Uplatní se zejména v péči o pokožku suchou, citlivou, podrážděnou a poškozenou. Skvělý i pro péči o pokožku zralou a smíšenou.

Sezamový olej podporuje hydrataci a hodí se k anti-age péči o pokožku.

Vhodný i pro péči o vlasy.

Je vhodný do letní kosmetiky pro svoji ochrannou schopnost. Oblíbený je ale i v zimních měsících, protože masáž s ním má zahřívací efekt.

Hodně se uplatňuje coby báze masážních olejových směsí.

Jak kosmeticky používat sezamový olej

Jemnou masáží aplikujeme pár kapek na vlhkou čistou pokožku. Skvěle se hodí před jeho nanesením pleť navlhčit hydrolátem - třeba růžovýmz neroli nebo cistu. Tímto způsobem bude mít pokožka z oleje maximální užitek.

Sezamový olej se taky používá k výrobě macerátů.

Vnitřní užití sezamového oleje

Uplatnění v kuchyni

Při přípravě pokrmů, zejména za studena nebo těsně před servírováním. Výborný je například v orientálních receptech.

Terapeutické užití

Náš sezamový olej má potravinářský BIO certifikát, lze ho tak užívat i v rámci (fyto)terapie nebo pro zpestření jídelníčku. Jako všechny oleje, i sezamový byl vybírán tak, aby měl z tohoho pohledu optimální složení a vlastnosti.

Recenze a příspěvky

Zanechte recenzi. Podělte se s námi o vaši zkušenost. Ukažte nám, jak jste produkt použili. Inspirujme se navzájem. Moc děkujeme, že to s námi sdílíte!

Sdílené příspěvky a hodnocení...

Zatím tu nemáme žádný příspěvek.

×

Přihlášení

Continue as a Guest