Zobrazit všechny výsledky...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zářijový vánek v našem skladu. Dala jsem do akce řadu šarží, abychom to tu provětrali a udělali místo pro nové šarže pro vánoční nákupy. Udělejte si radost z akční nabídky. Objednejte zboží za min. 1500 Kč a přibalíme citronovou trávu. Přidejte si ho v košíku.
akce

Olej z pšeničného klíčku (vnitřní & vnější užití)

Hutný olej z pšeničného klíčku od Terpenicu pro péči o naše tělo zvenku i zevnitř.

Další informace

Hmotnost 0,17 kg
Balení:

100 ml EXP: 03/24, 100 ml EXP: 06/25

280,00  vč. DPH Od 125,00  vč. DPH

Popis

Specifikace: 100% čistý přírodní olej rafinovaný

Zpracovaná rostlina: klíček zrna pšenice seté (Triticum vulgare)

Místo původu: Španělsko

Užití: vnitřní (potravinářské), vnější (kosmetická surovina)

Kvalita: konvenční

 

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 3700 kJ/900 kcal
Tuky 100 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 18,8 g
  z toho mononenasycené mastné kyseliny 15,1 g
  z toho polynenasycené mastné kyseliny 61,7 g

Obsahuje maximálně zanedbatelné množství sacharidů, bílkovin a soli.

 

Balení: lahvička z hnědého skla s kapací vložkou, originálně baleno z výroby

Na objednávku může být i 250, 500 a 1000ml balení. Potřebujete větší množství? Můžeme nabídnout i balení velkoodběratelské. Pro další informace a objednávky nás, prosím, kontaktujte.

Výrobce: terpenic lab S.L., Carrer de Vulcà, 55-57, 08530 La Garriga, Barcelona, Španělsko

 

Olej z pšeničného klíčku, šetrně rafinovaný, pro dosažení optimální kvality vhodné pro kosmetické i vnitřní užití. Právě olej z pšeničného klíčku patří k těm surovinám, u kterých je odborně provedená rafinace žádoucí – nerafinovaný olej má podobu husté až lepkavé zapáchající kapaliny. Nás olej byl optimálně rafinován tak, aby byl zbaven těchto nežádoucích vlastností a zároveň si zachoval maximum cenných látek.

V oleji z pšeničného klíčku se přirozeně vyskytují živiny pocházející z klíčku zrna, mezi nimi i vitamín E. Často se právě proto přidává do kosmetiky, včetně jednoduchých sér. Je taky poměrně hutný, i proto mu prospěje smíchání s lehčími oleji.

Další informace

Hmotnost 0,17 kg
Balení:

100 ml EXP: 03/24, 100 ml EXP: 06/25

Vnější užití oleje z pšeničného klíčku

Olej z pšeničného klíčku je hutný a vždy se používá ve směsi s dalším olejem pro odlehčení. Má pomalejší vstřebávání.

Je bohatý na antioxidanty a další pro pokožku cenné látky. Patří mezi výrazně pečující oleje.

Je ideální složkou kosmetiky pro pokožku zralou, suchou, citlivou, nevitální a se sklony k lupénce a kuperóze. Uplatní se v produktech proti vráskám a k ošetření strií.

Vhodný pro péči o vlasy a vousy, používá se do produktů určených pro vlasy se sklonem k padání.

Vnitřní užívání

Olej z pšeničného klíčku přispěje ke zpestření jídelníčku. Můžeme ho například zamíchat do cereálních kaší.

Připravte si jednoduchou kosmetiku

Jednoduché sérum - smíchejte jeden díl se čtyřmi díly lehčího oleje - mandlovýmhroznovýmmeruňkovýmarganovým... Uchovávat ho můžete třeba v této praktické lahvičce.

Dále se výborně hodí do...

  • krémů a emulzí
  • tělových másel a balzámů
  • univerzálních kelímků a mastí
  • balzámů na rty
  • vlasových masek a kondicionérů

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Olej z pšeničného klíčku (vnitřní & vnější užití)”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Možnosti dopravy

Balíčky odcházejí každý všechní den kolem poledne a zpravidla stihneme odeslat i objednávky z téhož dopoledne. Víme, že rychle doručený balíček potěší.

Česká republika
Slovensko