Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zářijový vánek v našem skladu. Dala jsem do akce řadu šarží, abychom to tu provětrali a udělali místo pro nové šarže pro vánoční nákupy. Udělejte si radost z akční nabídky. Objednejte zboží za min. 1500 Kč a přibalíme citronovou trávu. Přidejte si ho v košíku.

Esenciální olej kafrovník linalol (dřevo Ho) (vnější & vnitřní užití)

(Hodnocení: 1)

100% čistý přírodní esenciální (éterický) olej ze dřeva Ho španělské značky Terpenic vhodný i k vnitřnímu užití.

Od 197,00 

Popis

  • Klasifikace: 100% čistý přírodní esenciální olej, jednodruhový, vyrobený a značený jako potravinářské aroma dle EU norem pro potravinářské výrobky
  • Detail: Cinnamomum camphora (Ho Wood, dřevo Ho), chemotyp: linalol, získán parní destilací dřeva, místo původu: Čína
  • Objem balení: 10 ml nebo 30 ml baleno v tmavé skleněné lahvičce s kapací vložkou přímo z výroby
  • Potřebujete větší množství? Můžeme nabídnout i balení velkoodběratelské. Pro další informace a objednávky nás, prosím, kontaktujte.
  • Výrobce: terpenic lab S.L., Španělsko

Esenciální olej získaný ze dřeva kafrovníku, tedy ze stejného druhu rostliny, ze které se vyrábí esenciální olej ravintsara. Ovšem každý roste jinde a chemicky se liší. Dřevo Ho je totiž bohaté na linalol. Ten mu dává rozdílné účinky a dělá ho vhodnějším pro děti a citlivé osoby.

 

Další informace

Hmotnost 0,045 kg
Balení:

10 ml, 30 ml

Vnější užití

Do kosmetiky, difuzéru, vonných produktů a drogerie

Hodí se při infekcích močového a dýchacího ústrojí, kožních a gynekologických infekcích a virových onemocněních. Patří mezi adaptogeny. Posiluje, je vhodný při stresu, vyčerpání, nervozitě. Používá se do kosmetiky, která stahuje, zpevňuje, revitalizuje, stimuluje růst nových buněk. Působí jako anti-age a používá se k ošetření strií. Dřevo Ho je podobné růžovému dřevu, ovšem obsahuje ještě více linalolu, tím pádem v něm najdeme menší množství dalších látek. Zklidňuje mysl a emoce, stimuluje kreativitu, sebedůvěru. Používá se k meditacím. Vhodný pro osoby trpící zimním nedostatkem světla a v období smutku.

Vnitřní terapeutické užití

Esenciální olej je tvořen těkavými molekulami nacházejícími se v rostlině. Nese její aroma a chuť a také řadu terapeuticky zajímavých látek. Na těchto stránkách nepojednáváme však o tomto esenciálním oleji ve smyslu doplňku stravy a jeho používání k terapeutickým účelům. Neuvádíme zde zdravotní a výživová tvrzení. Účinky, pro které se esenciální olej používá kosmeticky nebo k inhalaci, nelze považovat za účinky platné i při vnitřním užití. Užívání esenciálního oleje terapeuticky vnitřní cestou doporučujeme zásadně konzultovat s odborníkem. Užití esenciálního oleje ve smyslu potravinářského aroma není terapeutickým využitím. U některých esenciálních olejů (respektive látek v nich obsažených) je pro konzumaci stanoveno maximální bezpečné množství. Esenciální olej je pro dané užití bezpečný za předpokladu, že je použit v množství bezpečném pro konkrétní esenciální olej.

Recenze a příspěvky

5 z 5 hvězdiček

1 hodnocení

Zanechte recenzi. Podělte se s námi o vaši zkušenost. Ukažte nám, jak jste produkt použili. Inspirujme se navzájem. Moc děkujeme, že to s námi sdílíte!

Sdílené příspěvky a hodnocení...

  1. Sarka

    Sarka

    Jeden z mych nejoblibenejsich esencialnich oleju vubec. Voni jako ruzove drevo ale je o poznani levnejsi.

    (0) (0)

    Probíhá ukládání...

×

Přihlášení

Continue as a Guest