Coco betain (biorozložitelný amfoterický tenzid) 500 ml

Cocamidopropyl Betaine, jemný tekutý tenzid od Terpenicu pro naši domácí kosmetiku a drogerii. Vhodný i do přírodní a BIO kosmetiky.

Balení: 500 ml (další možnosti na objednávku)

223,00  vč. DPH

Skladem - ihned k odeslání

Katalogové číslo: RWZBETCZ0500 Kategorie: , , ,

Jemný tenzid se středně silnou čistící schopností vyrobený z přírodních surovin – konkrétně kokosového oleje. Je oblíbený zejména pro použití do nedráždivých mycích gelů a šamponů.

Vždy se ředí, obsah aktivních mycích látek je 29-33 %. U bezoplachových produktů ho používáme v koncentraci 1-5 % ve směsi. V produktech, které se oplachují, koncentraci 5-35 %.

Často se používá jako druhý tenzid, a to po boku anionického tenzidu (třeba coco glucosidu). V recepturách může zastat roli anionického surfaktantu (s čistícím účinkem) nebo kationického surfaktantu (s účinkem kondicionéru). Dobře doplní decyl glukosid.

Vhodný i do produktů k péči o jemnou pokožku – do pleťových produktů (např. micelární vody) a dětských produktů. Působí proti krepacení, napomáhá uhlazení vlasu.

Neobsahuje konzervanty. Pokud ho použijeme k výrobě přípravku, obvykle přípravek musíme zakonzervovat (například Sharomixem). Dle potřeby snížíme pH výsledného produktu – například pomocí kyseliny citronové.

Vhodný do přírodních a BIO produktů. Vhodný pro vegany.

Složení: Cocamidopropyl Betaine

Balení: 500 ml, baleno v plastové láhvi přímo z výroby

Na objednávku může být i 1000ml balení. Potřebujete větší množství? Můžeme nabídnout i balení velkoodběratelské. Pro další informace a objednávky nás, prosím, kontaktujte.

Výrobce: Terpenic Labs, Španělsko

Další informace

Hmotnost 0.56 kg

Recenze a příspěvky

Zanechte recenzi. Podělte se s námi o vaši zkušenost. Ukažte nám, jak jste produkt použili. Inspirujme se navzájem. Moc děkujeme, že to s námi sdílíte!

Sdílené příspěvky a hodnocení...

Zatím tu nemáme žádný příspěvek.

×

Přihlášení

Continue as a Guest